Madeleine Sigeholt


Madeleine Sigeholt

Hej, jag heter Madeleine Sigeholt och är född 2002. Jag tävlar i hoppning med min nuvarande D-ponny Le Goede Ree’s Bodo som jag nu haft i 2 år. Han kallas för Grodan och vi har tävlat upp till LA än så länge men målet är högre klasser. Han är en fantastisk ponny som har kapacitet för det högsta och har ett hjärta av guld. 

Jag bor i Skåne i en by som heter Veberöd och har hästarna på en gård tätt intill. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och två systrar.

Jag har ridit i stort sett hela mitt liv och har alltid brunnit för hästarna. När jag tog över min systers B-ponny Owen Roe började mitt tävlande på riktigt. Hon tog mig från nybörjarnivå upp till mästerskapsnivå. Senare fick jag min C-ponny War Paint Apache som jag har flest meriter med. Bla Vinst i Grevagårdsderbyt, mångfaldiga placeringar upp till nationell LA, DM guld individuellt, men min största merit tillsammans med honom var att vi tog oss till final uppe i Scandinavium i Sverigeponnyn 2016 under Göteborg Horse Show. 

Tillsammans med Dr.Schaette kommer jag få chansen att kunna förbereda min ponny på bästa sätt och ge honom bra förutsättningar. Det kommer bli ett spännande samarbete som jag ser mycket fram emot, även alla möjligheter jag får!

Madeleine Sigeholt