Sandra Wenlöf


Sandra Wenlöf

Jag heter Sandra Wenlöf och är 15 år och bor i Kumla! Jag tävlar hoppning med mina 3 storhästar Cordento S (född 2002 e. Cardento – Cor de la Bryére), Dirty Devil 2 (född 2011 e. Diarado – Balou Du Rouet) och Only De Cavaliara (född 2006 e. Carry Gold – Shine On) och så har jag även en ungponny som jag utbildar, Tubbervale Heaven (född 2012 e. Killaspick Dun – Kingstown Chucky)

Jag är en stort satsande ryttare som verkligen brinner för hästar och hoppningen. Har tävlat SM på C, D ponny och på storhäst för childrens.

Ingick i svenska landslaget för children 2017 och tävlade nations cup i Polen, Ciekocinko.

Hoppade childrens NM 2017 med Cordento S och var då med i laget som tog silver. Vann även totalen av Elmia Scandinavian Horse Shows childrens challenge och kom 5a på inomhus Children SM med min ena häst Only De Cavaliara.

Nu i år är mina childrens år slut och då är målen att etablera mig i 135/140 klasser och kvala junior SM. Nästa år är mina mål Morgondagens vinnare, EM för juniorer och att tävla Falsterbos Ungdoms Grand Prix.

Jag har höga ambitioner för framtiden och vill bli bäst. Efter skolan vill jag jobba utomlands och skaffa mycket kunskap och erfarenhet för att längre fram kunna leva på ridningen och hoppa det allra största.

Jag är otroligt glad och tacksam över att Dr Schaette valt mig som ambassadör, det betyder väldigt mycket för mig att just dem är med och stöttar min satsning!

Sandra Wenlöf