Tindra Karlsson


Tindra Karlsson

Mitt namn är Tindra Karlsson och jag är född 2002. Jag kom i kontakt med ponnytravet redan vid sju års ålder och har sedan dess varit helt fast. 2014 körde jag mitt första lopp och efter det har jag och min pappa åkt runt inom största delen av Sverige samt i Norge och Finland för att tävla.

För tillfället har jag två egna gotlandsruss vid namn Revina och Dites Zoleus som jag tränar och tävlar med, men jag har tidigare ägt och tävlat med en shetlandsponny som heter Scarlet. Scarlet och jag startade i SM, tröst-SM, Nordiskt mästerskap, Järvsöfaks mini lopp och många fler storlopp och vi tog många fina placeringar under våra år tillsammans, förhoppningsvis kan mina nuvarande stjärnor också visa lika stor framgång under de kommande åren.

Just nu satsar jag fullhjärtat på ponnytravet men vill så småningom utveckla mig ännu mer inom sporten och ta steget över till storhäst. Målet är att inom ett års tid ha tagit licens för att få rida monté på storhäst och kanske skaffa ett eget varmblod i framtiden.

”För mig är det viktigt att både häst och kusk är i form inför både träning och tävling och jag är därför jättetacksam över att Dr.schaette vill vara med och underlätta arbetet för oss!”

Tindra Karlsson