Jasmine Lindblom Lindé


Jasmine Lindblom Lindé

Jag heter Jasmine Lindblom Lindé och är snart 15 år gammal. Jag tävlar i hoppning tillsammans med mina två ponnyer Tage och Oisin. Tage är en c-ponny jag har haft i snart fyra år och vi har tävlat upp till MsvA Grand Prix. I år ska vi satsa på att tävla SM och det skulle vara kul att få rida inne på Friends Arena.

Nästa år är målet SM placering och även NM. Oisin är en d-ponny med hjärtat på rätt ställe. Han är en ponny jag tror kan gå nästan hela vägen, Oisin har hittills inte gjort något speciellt utan han är ett projekt som jag kommer att jobba med och själv ta upp. Jag kommer under nästa år att gå upp på storhäst och fortsätta min satsning.

Jag är väldigt tacksam och glad över att Dr. Schaette vill vara med och stötta mig samt ta del av min satsning. Dr. Schaette har naturliga och effektiva produkter som varit till stor hjälp för mina ponnyer och funkar verkligen vilket är jätteroligt!