Viktor Edvinsson


Viktor Edvinsson

Mitt namn är Viktor Edvinsson och jag är snart 17 år gammal! Jag har ridit den största delen av mitt liv, ca 14 år! Jag bor tillsammans med min mamma, pappa, bror, min hund och några hästar! Min mamma och pappa håller också på med hästar och har gjort det nästan hela deras liv!

Jag har nu sålt mina sista ponnyer och satsar helt på mina storhästar Joga och Ludwig! På ponny tävlade jag upp till MsvA, SM och andra stora internationella tävlingar.

Joga har jag haft i ca 2 år nu och hon hade inte alls gått höga klasser innan, hon var mest galen! Men efter allt slit och alla timmar i sadeln har det lönat sig och vi har nu felfria rundor upp till och med 140 cm hoppning där vi även har placeringar! Jag och Joga är även kvalade SM vilket var ett stort mål för mig!

Ludde har jag bara haft i några månader, han har tävlat upp till och med 145 cm med sin förra ryttare och vi tävlar 130 cm i nuläget och kommer inom en snar framtid debutera högre! I år satsar jag på att komma ut på de stora internationella banorna tillsammans med mina hästar!

Jag är väldigt tacksam för att Dr Schaette vill vara med och stötta mig i min satsning! Deras produkter har gjort underverk för mig och mina hästar vilket är väldigt roligt!

Viktor Edvinsson